Actueel

Corona Maatregelen en bezoekmogelijkheden in het hospice
Helaas zijn ook wij  genoodzaakt in deze tijd ons te houden aan verschillende maatregelen, die zijn ingesteld om het Coronavirus (wereldwijd) zo goed en zo snel mogelijk onder controle te krijgen.

Wij begrijpen dat het voor gasten en naasten moeilijk is dat niet alles kan wat normaal gesproken wel kan in ons hospice. Onze gasten behoren echter tot de meest kwetsbare groep en wij moeten er alles aan doen om het Coronavirus buiten het hospice te houden. Daar zullen wij ons uiterste best voor doen, maar wij hebben de hulp van gasten en naasten daarbij ook erg nodig. De bezoekregels zijn als volgt:

  • Bezoek is beperkt mogelijk en alleen welkom in de middag en de avond.
  • Maximaal 2 bezoekers per dagdeel, zodat er 1,5 meter afstand gehouden kan worden
  • In totaliteit kunnen er maximaal 6 verschillende personen bij de gast op bezoek komen. Gast geeft bij opname aan wie dat zijn.
  • Bezoekers met luchtwegklachten zoals hoesten, benauwdheid, verkoudheid óf koorts zijn helaas niet welkom. Ook niet wanneer zij mensen in hun directe nabijheid hebben met genoemde klachten
  • Bij binnenkomst gaan bezoekers eerst handen wassen en vervolgens rechtstreeks naar de kamer van de gast. Als u vragen wilt stellen gaat u dan niet naar keuken of verpleegkantoor maar belt u even op de gastenkamer! Iemand van ons komt dan naar u toe.
  • Bezoekers moeten hygiëne maatregelen goed volgen, dus ook bij het verlaten van het hospice de handen wassen.
  • Kinderen onder de 10 jaar zijn helaas niet welkom.
  • Zwaaien via het raam is vanwege de privacy van de andere gasten helaas niet mogelijk.Jaarverslag 2019
Het jaarverslag over 2019 is samengesteld. U kunt deze lezen door op de onderstaande link te klikken.
Jaarverslag 2019


Facebook
Wist u dat het Willem Holtrop Hospice ook een Facebookpagina heeft? Like en volg ons voor alle nieuwtjes en andere informatie over ons hospice. U vindt ons via: Facebook.com\willemholtrophospice. U kunt ook het logo van Facebook onder aan deze pagina aanklikken. 
Over het Hospice

Het Willem Holtrop Hospice biedt plaats aan 7 bewoners. Iedere bewoner beschikt over een ruime eenpersoonskamer met eigen sanitair en diverse voorzieningen die het verblijf comfortabel maken.
Lees verder

Voor wie?

Iedereen die ongeneeslijk ziek is en palliatieve terminale zorg nodig heeft is van harte welkom in ons hospice, ongeacht zijn of haar levensovertuiging of geaardheid. Ook financiële draagkracht speelt geen rol.
Lees verder

Opname

Een opname kan een keuze zijn om de laatste levensfase door te brengen in het hospice tot en met het overlijden. Ook is het denkbaar dat in de thuissituatie de zorg tijdelijk moeilijk te geven is maar de wens om thuis te sterven nadrukkelijk aanwezig is. In die situatie is het mogelijk een opname voor bijvoorbeeld enkele weken met elkaar af te spreken.
Lees verder