Willem Holtrop Hospice


Het Willem Holtrop Hospice is een high care hospice dat hoogwaardige palliatieve terminale zorg biedt aan ongeneeslijk zieken met een beperkte levensverwachting.

Omdat een mens meer is dan zijn ziekte

Over het Hospice


Het Willem Holtrop Hospice biedt plaats aan 7 bewoners. Iedere bewoner beschikt over een ruime eenpersoonskamer met eigen sanitair en diverse voorzieningen die het verblijf comfortabel maken, zoals:

  • hooglaag bed met verrijdbaar nachtkastje
  • oproepsysteem
  • koelkastje
  • tv en stereo met cd/dvd-speler
  • telefoon met eigen buitenlijn
  • een laptop met een draadloze internetverbinding
  • openslaande deuren naar privéterras

De kamer is naar eigen wens verder in te richten met persoonlijke bezittingen. Het is mogelijk om een logeerbed op de kamer bij te plaatsen. Huisdieren worden in overleg toegelaten.

Er is een gezamenlijke huiskamer met open keuken voor bewoners, bezoekers en medewerkers. In het gebouw zijn een stilteruimte en badkamer c.q. ontspanningsruimte aanwezig. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 logeerkamers voor familie of andere naasten. 2 computers in de hal zijn beschikbaar voor bewoners en bezoekers. Via een draadloze verbinding is er toegang tot internet.

Over het Hospice

Het Willem Holtrop Hospice biedt plaats aan 7 bewoners. Iedere bewoner beschikt over een ruime eenpersoonskamer met eigen sanitair en diverse voorzieningen die het verblijf comfortabel maken.
Lees verder

Voor wie?

Iedereen die ongeneeslijk ziek is en palliatieve terminale zorg nodig heeft is van harte welkom in ons hospice, ongeacht zijn of haar levensovertuiging of geaardheid. Ook financiële draagkracht speelt geen rol.
Lees verder

Opname

Een opname kan een keuze zijn om de laatste levensfase door te brengen in het hospice tot en met het overlijden. Ook is het denkbaar dat in de thuissituatie de zorg tijdelijk moeilijk te geven is maar de wens om thuis te sterven nadrukkelijk aanwezig is. In die situatie is het mogelijk een opname voor bijvoorbeeld enkele weken met elkaar af te spreken.
Lees verder