Contact


Heeft u na het lezen van deze website nog vragen? Dan kunt u bellen met (0341) 27 49 20 of (0341) 27 49 34

Voor wie?

Iedereen die ongeneeslijk ziek is en palliatieve terminale zorg nodig heeft is van harte welkom in ons hospice, ongeacht zijn of haar levensovertuiging. Ook financiĆ«le draagkracht speelt geen rol. Wel is een hospicevoorziening bedoeld voor kortdurende verpleging en verzorging. Een periode van ongeveer 3 maanden wordt landelijk gehanteerd. Wij bieden niet alleen zorg in de laatste levensfase, ook een tijdelijke opname in het kader van respijtzorg is mogelijk, bijvoorbeeld om mantelzorgers te ontlasten.

Soms is de zorg in de thuissituatie niet (meer) te organiseren, of is er sprake van moeilijk te behandelen symptomen zoals pijn, misselijkheid of benauwdheid. Dan kan opname in het hospice een goed alternatief zijn, mede omdat het huiselijk aspect gewaarborgd blijft.

De mantelzorgers kunnen de zorg delen en worden zelf in deze moeilijke tijd ook ondersteund en begeleid door de medewerkers van het hospice.

Over het Hospice

Het Willem Holtrop Hospice biedt plaats aan 7 bewoners. Iedere bewoner beschikt over een ruime eenpersoonskamer met eigen sanitair en diverse voorzieningen die het verblijf comfortabel maken.
Lees verder

Voor wie?

Iedereen die ongeneeslijk ziek is en palliatieve terminale zorg nodig heeft is van harte welkom in ons hospice, ongeacht zijn of haar levensovertuiging of geaardheid. Ook financiƫle draagkracht speelt geen rol.
Lees verder

Opname

Een opname kan een keuze zijn om de laatste levensfase door te brengen in het hospice tot en met het overlijden. Ook is het denkbaar dat in de thuissituatie de zorg tijdelijk moeilijk te geven is maar de wens om thuis te sterven nadrukkelijk aanwezig is. In die situatie is het mogelijk een opname voor bijvoorbeeld enkele weken met elkaar af te spreken.
Lees verder